Trafikläget just nu

Ibland gör vädret, vägarbeten, tekniska problem och annat att vi blir sena eller måste ställa in bussturer.

Här informerar vi om aktuella och planerade trafikstörningar som påverkar busstrafiken i Jämtland och Härjedalen och stadstrafiken i Östersund.  Under sommarperioden är det vanligt med vägarbeten som i vissa fall försenar kollektivtrafiken.

Trafikverket har en sida som ger överblick om läget på vägarna när det gäller trafikolyckor, vägavstängningar och vägarbeten:  Trafikverkets hemsida 

Tidtabellsförändringar finns inte längre på denna sida. Här hittar du aktuella förändringar i tidtabellen för Länstrafiken. För att se tidtabellsförändringar för stadstrafiken, besök www.vy.se.

 

03 feb 2023

Hållplats Östersunds järnvägsstation, Ringvägen och Nedre Frejagatan trafikeras ej pga vägarbete

Hållplatsen Nedre Frejagatan A, Nedre Frejagatan B, Ringvägen A, Ringvägen B, Östersund järnvägsstation A, Östersund järnvägsstation B, Östersund järnvägsstation C angöres ej av linje 2, 6, 9 och 10 från och med måndag 6 februari kl.04:00 på grund av värgarbetet på Gränsgatan.

13 jan 2023

Tillfälliga förändringar på linje 444 och 445

Linje 444 trafikerar inte sträckan mellan Norråker - Västertåsjö. Resenärer på den sträckan hänvisas till linje 445. Ändringarna gäller från måndag 16/1. Se tidtabeller på ltr.se/tidtabeller.

13 jun 2022

Hållplats Vik E14 är flyttad pga vägarbete.

Hållplatsen Vik E14 är flyttad ca 100 meter österut till vägskälet ner mot Björnänge pga byggandet av gång- och cykelbana,

23 feb 2022

Hållplats Övre Dvärsätt vägskäl E14 trafikeras inte.

Hållplatsen trafikeras inte i riktning mot Östersund från och med fredag 25/2 tillsvidare pga nedsatt trafiksäkerhet.

09 aug 2021

Hållplatsläge C vid Östersund järnvägsstation trafikeras inte

Med anledning av bygget av gång- och cykelbro vid Östersunds järnvägsstation trafikeras inte hållplatsläge C. Resenärer hänvisas till hållplatslägena A och B längs Ringvägen. Hållplatsläge A gäller för resor norr-, väster- eller österut, B för resor söderut. Gäller från och med 2021-08-09.

Det finns för närvarande inga kommande trafikstörningar