Har du ändrade vanor?

.

.

Vi hörde att du har skaffat några nya vanor på sistone. Kanske har du börjat jobba hemifrån lite oftare, börjat träna, streama fler serier eller tagit upp ett handarbete? Dina nya hjulspår leder oss lätt in på det ämne som du nog förstår att vi vill komma till:

Välkommen tillbaka ombord! På bussen kan du fortsätta att streama serier, jobba digitalt, sticka eller vad du nu tycker om att göra. Här finns wifi och smarta medresenärer som kan hjälpa dig om stickbeskrivningen är obegriplig. På tal om goda vanor – det sägs att de som reser kollektivt rör sig mer än de som tar bilen. Därför vill vi tipsa dig om ett busskort som vi tror kan passa dig och dina nya rutiner.

20-resorskortet gäller för 20 resor mellan två orter som du väljer. Resorna kan användas eller sparas upp till två år, om du vill. Kortet är giltigt på Länstrafikens bussar, men om du pendlar till Östersund är det så fiffigt att det även gäller hos stadstrafiken. 20-resorskortet är inte knutet till dig som person, vilket betyder att du kan låna ut det till en snäll kompis, eller åka flera på det vid samma tillfälle. Ja du hör ju, endast fantasin sätter gränser. Fast några regler har vi såklart att rätta oss efter, läs mer om villkoren här.

Priset på 20-resorskortet beror lite på vilka orter du reser mellan. Räkna fram ditt pris med hjälp av vår Priskalkylator som ligger redo här.