Ställ bilen och spara soppapengar!

Pendlar eller reser du ofta mellan två olika orter? Kanske dagligen mellan Brunflo och Östersund? Eller ganska ofta mellan Östersund och Krokom?

Vi har olika kort som kan passa dig. Med de olika alternativen kan du spara såväl soppapengar som på miljön. Passa på att vila upp dig på väg till jobbet eller sjunk ner med en god bok. Ditt val. Din resa.

Vi kan till exempel berätta om 20-resorskortet. Det gäller för tjugo resor mellan två orter som du väljer. Resorna kan användas eller sparas upp till två år, om du vill. Kortet är giltigt på Länstrafikens bussar, men om du pendlar till Östersund är det så fiffigt att det även gäller hos stadstrafiken. 20-resorskortet är inte knutet till dig som person, vilket betyder att du kan låna ut det till en kompis, eller ni kan åka flera personer på det vid samma tillfälle. Ja du hör ju, endast fantasin sätter gränser. Fast några regler har vi såklart att rätta oss efter, läs mer om villkoren här.

Du kan också välja att köpa ett 30-dagars periodkort. Med periodkortet betalar du bara 30 kronor per dag för resor mellan Östersund och Brunflo.

Länskortet är ett alternativ för dig som reser över hela länet och du kan kombinera Norrtågets tågavgångar med regionbussarna och stadsbussarna. För 54 kronor om dagen har du tillgång till hela utbudet!

Vi har flera alternativ och du kan enkelt räkna fram vad som är bäst och billigast för dig med vår priskalkylator som ligger redo här.

Välkommen ombord!