Grupp ungdomar som stiger av en buss

Gruppresor 

En gruppresa med regiontrafiken bokas med ordinarie linjetrafik. Sök fram avgången i reseplaneraren här på webben eller i appen innan ni bokar. 

För att göra en anmälan om gruppresa så fyller ni i formuläret nedan. En kopia av din anmälan mejlas till dig när du klickar på skicka. Bussen ankommer och avgår endast på ordinarie hållplatser. Vid eventuella frågor ring oss på 063-554 13 20 (telefontid vardagar 10-12, 13-15) eller skicka e-post till gruppresa@regionjh.se

Följande villkor och regler gäller:

Vid en bokning av gruppresa godkänner du dessa villkor.

Boka gruppresan senast tre veckor innan avresa
För att trafikföretagen ska kunna planera för gruppresan måste resan bokas senast tre veckor innan avresa. Bokas den senare kan vi inte garantera tillgången på platser. Vid gruppresor beställs ofta fler bussar in och chaufförer som ska köra er. Så ta hänsyn till den planeringen och boka i tid.

Avboka gruppresan senast en vecka innan avresa
Trafikföretagen planerar kapaciteten på bussarna efter gruppresan. Om ni blir färre eller fler än vad bokningen anger – kontakta oss och justera det. Avbokningar och justeringar görs senast en vecka innan avresa för att förhindra merkostnader för dig som bokar. Det kan vara extrabussar och flera chaufförer som har bokats upp för just er resa, så avboka i tid!

Gruppresor i stadstrafiken
Vi kan inte ta emot beställningar för gruppresor inom Östersunds stadslinjenät.
Rekommendation: Om ni vill resa med en grupp i stadstrafiken, undvik rusnings- och skoltrafik. I huvudsak är det på morgnarna och eftermiddagarna. Var beredd att din grupp kanske måste delas upp beroende på hur många ni är.